Elias Bygg AB
Sök

Så här arbetar vi

Lena Nylén
Lena Nylén
Andreas Sundström med snickare i bakgrunden
Andreas Sundström
Lena Nylén
Lena Nylén

När du ringer eller mailar till oss är det Lena eller Andreas som svarar.

Gäller ditt ärende en offertförfrågan kommer i första hand Andreas eller Bernt att ringa upp dig för att boka in ett första besök.

Beroende på omfattning av offertförfrågan så tar det 3-10 arbetsdagar för oss att lämna pris (under högsäsong kan det tyvärr ta lite längre tid).

Första besöket & konstadsfri offert

Tillsammans med dig går vi igenom hur det ser ut på platsen. Vi diskuterar dina önskemål och behov och skapar en skräddarsydd lösning som passar dig och din budget. Därefter skickar vi en detaljerad offert. När du godkänner offerten bokar vi in en tid för uppstart.

Under uppdraget

Genom regelbundna uppföljningar säkerhetsställer vi att du är nöjd med arbetet, hur vi kommunicerar och pris.

För oss är det viktigt att du som kund känner dig trygg med oss som entreprenör, både med jobbet vi utfört och i relationen med oss.

Hör av dig om du har några frågor eller funderingar!

Andreas Sundström med snickare i bakgrunden
Andreas Sundström

Vi gör uppdrag på olika sätt:

1) Löpande räkning

Vi fakturerar enligt gällande timtaxa. För att du ska känna dig trygg med vad du betalar för redovisar vi både tidrapporter och leverantörsfakturor i samband med din faktura. Vi har fått mycket positiv återkoppling från våra kunder på att vi är så tydliga med våra fakturaunderlag.
Vi har 15% påslag på material och 8% på tjänster från underentreprenörer.

2) Fast pris

I form av offerter där vi tydligt specificerar vad som ingår och inte ingår. Vid tillkommande arbeten utöver offerten gäller löpande räkning, se 1) ovan. Vi är tydliga och meddelar dig innan vi utför tillkommande arbeten.

3) Budgetpris

Lämnar vi när kunden vill veta på ett ungefär vad uppdraget kostar. Vi lämnar även budgetpris när det är svårt att bedöma uppdragets omfattning och vi inte kan lämna fast pris. Ett budgetpris är inte bindande. Sedan fakturerar vi vanligtvis på löpande räkning, se 1) ovan.

Garanti - Vid problem

Självklart lämnar vi garantier enligt konsumentköplagen och skulle du få problem kan du endera fylla i formuläret för Felanmälan eller ringa oss.

Kostnadsfri rådgivning & offert

Hör av dig! 

Du kan nå oss på flera olika sätt, välj det som passar dig bäst.

Vi återkommer så snart vi kan.

  Namn*

  Telefonnr*

  E-post *

  Du får en kopia av offertförfrågan

  Meddelande *


  Klicka i rutan för att godkänna att Elias Bygg temporärt lagrar dina uppgifter för att kunna skriva en offert. Uppgifterna lagras i max 12 månader.

  Andreas Sundström, arbetsledare på Elias Bygg AB